Tips & tricks despre mobila

Amenajarea locuintei este intotdeauna un motiv de stres, dar cum fara nu se poate, e de preferat sa te inarmezi cu multa rabdare.

La inceput pornesti cu energia la cote maxime si chiar poti ajunge sa te feliciti ca ai facut fata cu brio amenajarii locuintei, ca ai depasit stresul reparatiilor, al termopanelor, al zugravitului, gresia si faianta sunt la locul lor, parchetul straluceste, dar iata ca vine finalul, cireasa de pe tort, MOBILIERUL.

Atunci constati ca de fapt nu mai ai energie si poate nici suficiente resurse financiare pentru a duce la capat proiectul de casa asa cum de multe luni, poate chiar ani, l-ai visat.

Stii ca mobilierul e semnatura ta de autor, ca e partea vizibila pentru rudele si prietenii impreuna cu care vei da petrecerea de inaugurare, si atunci incepi sa simti presiunea si stresul amenajarii.

Noi, echipa Soemy, credem ca poti depasi acest stadiu ce poate fi cu adevarat stresant.

Daca de mult timp faci schite, visezi culori si accesorii de mobila, vino cu ideile la noi, sau cheama-ne la tine si impreuna o sa masuram, desenam, proiectam mobila dorintelor tale.

Daca pur si simplu nu stii de unde sa incepi, nu-i un capat de drum, venim noi, cu paletarele de culori, cu cataloagele si ideile noastre si impreuna umplem inteligent spatiile, astfel incat petrecerea de inaugurare despre care iti povesteam sa fie un succes pentru tine – autorul casei tale.

Cat despre partea financiara, e de preferat sa ai un buget lasat in asteptare si pentru mobilier, dar el nu e musai sa fie cel mai mare dintre toate cheltuielile tale, mai ales ca suntem foarte flexibili si gasim solutii pentru orice buget.

Te asteptam cu drag!

Echipa Soemy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *