Seara in care mi-am pus pantofi cu toc.

Da, tocuri port numai la evenimente si asa am considerat expozitia DallesGo – ‘Frumusetea vine din interior’.

Iata-ma asadar, marti seara 07.05, la Maison 13, pe tocuri, patrunzand curioasa in lumea absolventilor de la cursul de ‘Design interior’ organizat de DallesGo, cu teacher Ileana Raducanu – redactor sef Elle Decoration.

    Picture1

Primele imagini au fost cu oamenii: zambitori, unii cu cate un pahar de vin in mana, mame cu bebelusi la purtator, multi tineri. Discutau, priveau, impartaseau impresii, experiente, foarte repede m-am asimilat locului.

Picture3

Apoi privirea mi-a alunecat la scaune, taburete, mese, perne, oglinzi. Si asa cu ochii la obiecte si oameni, am reusit sa disting designerii dintre vizitatori, ieseu in evidenta prin fetele emotionate, prin privirea intrebatoare: – Oare place ceea ce am creat?

Alina Dinca – designed by Jose

Alina, a realizat un taburet frumos, cu materiale de calitate, atent alese si imi povestea cu mandrie ca a gasit un mester tapiter care a lucrat ingrijit,

Picture4 

dar arunca priviri admirative scaunelor din jur, spunand ca data viitoare, asta va crea.

Picture6                         Picture7

Ioana Becheru, designer ‘bancheta Acasa’, mi-a povestit cum a umblat o luna cu cadrul banchetei in portbagajul masinii, nevand nici cea mai vaga idee unde sa-l lacuiasca, dar in momentul in care a gasit, sau legat toate, a gasit si tapiter, iar perna pentru perete a cusut-o singura cu fir de matase, era impecabila, probabil o abilitate de la profesia ei de medic stomatolog. :)

Picture9 

Ioana a creat bancheta cu gandul ca ‘acesta sa fie primul lucru care ne intampina acasa’, locul unde ne asezam, ne punem papucii si simtim ca in sfarsit am ajuns. Suntem acasa!

Silvia Tudorache

Silvia cu a sa ‘Lady Primavera’, a avut multe cautari pana la definitivarea lui ‘Lady’, a facut mai multe variante de perne si nu gasea nimic potrivit pentru scaun, pana cand s-a hotarat sa inceapa invers, mai intai cu scaunul. Asa perna s-a conturat mult mai usor.

Picture10

Sigur fiecare designer si obiect au o poveste. Din pacate nu am putut sa le descopar pe toate. Priviti si voi obiectele si dincolo de ele veti descoperi munca, pasiunea, emotia, acel zvacnet de fericire ca au gasit solutia perfecta pentru cautarile lor.

Elena Iancu

25

Andra Iacomi

33

Anca Neamtu

1

Sebastiao Elisabeth

 424

Dana Miuta

11  

Diana Sonea

7

Roxana Radut

13  

Cristina Iacob

9

Colectia Safari By SosoSorina Negulescu 

2123

2029

Simona Zamfir

3218

QR Code Series by Denisa Hutu

Codurile QR sunt pictate de Alexa Paintings

2717

Liliana Enica 

14

Valentina Bardac 

2

Pentru oglinzi nu am din pacate numele designerilor. Aici mai era un model, o oglinda patrata, dar in ambele poze pe care le-am facut, am surprins cam mult picioarele unei domnisoare. :)

6   5

Sper ca v-a placut incursiunea prin universul creativ al proaspetilor designeri. Cei cu care am vorbit mi-au marturisit ca nu si-au imaginat la inceputul cursurilor ca vor ajunge aici. Cu munca, pasiune, o doza substantiala de entuziasm si indrumarea potrivita, creativitatea poate prinde aripi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *