Cariera

La Soemy…. 

 

Vrem sa formam o echipa puternica in jurul unui TAMPLAR MOBILA cu inalta experienta si cu placere pentru meserie.
Daca faci meseria asta de peste 10 ani si inca nu te-ai plictisit, daca e foarte simplu pentru tine sa faci masuratori la client, sa faci o schita de executie, sa lucrezi cu circularul, masina de cant, gaurit, etc, si nu neaparat trebuie sa le faci tu pe astea.

Daca din tot montajul la client cel mai greu pentru tine e caratul pe scari, si daca mai ai si experienta in lucru cu lemnul si abilitati sa coordonezi niste colegi atunci sigur meriti peste 3000 lei si un post de conducere. Impreuna cu bonusuri daca te misti repede si bine poti pleca acasa lunar si cu 1000 euro.

Program: luni – vineri 8,00-16,30 cu pauza de masa de 30 min si doua pauze „de tigara” de cate 10 min. (suntem permisivi doar cu viciile inofensive!)

 

Montatori mobila

La Soemy (in parcul industrial Faur- metrou Republica) are cine proiecta, lucra la circular, masina de cant, masina de frezat si gaurit etc, Te asteptam pe tine sa pui cap la cap toate piesele, astfel incat sa iasa cele mai frumoase bucatarii, dressinguri, livinguri etc. la comanda. Stai linistit ca nu te lasam singur cu tot montajul, noi toti ceilalti montam alaturi de tine.
Ne-ar placea totusi ca tu sa fii cel mai bun dintre noi la montat mobila si atunci sigur si salariul va fi pe masura.
Daca montajul de mobila este parte din viata ta, vino la Soemy intr-o echipa motivata, sa facem mobila durabila impreuna.

Asiguram salariu in functie de competente. Ca montator vei primi 1800-2500 lei. si bonusuri in functie de lucrari.
Program: luni – vineri 8,00-16,30 cu pauza de masa de 30 min si doua pauze „de tigara” de cate 10 min. (suntem permisivi cu viciile infensive!)
Carte de munca. Plata orelor suplimentare, daca este cazul
Bonusuri/participare la profit in functie de lucrari.

 

Moncitori necalificati -viitori tamplari mobila – UCENICIE TINERI

Angajam persoane tinere (inclusiv proaspat absolventi), serioase, cu dorinta de a munci responsabili pentru a fi calificate la locul de munca (ucenicie) in meseria de TAMPLAR-MONTATOR MOBILIER

Ai terminat scoala dupa anul 2012, eventual ai si permis de conducere, si-ai tot incercat diverse job-uri care mai de care mai temporare?
Mergi la interviuri unde toti intreaba ce stii sa faci?
Daca inca nu ai raspunsul la aceasta intrebare, dar tot timpul ti-a placut sa mesteresti, sa faci si sa desfaci lucruri, acum la Soemy poti sa fi parte din echipa „MaKer-ilor” de mobila.
Pentru ca la Soemy ai de la cine invata, nu suntem multi deci o sa fi implicat in tot procesul de productie, de la circular, masina de aplicat cant, masina de gaurit, pana la montat gliseire, balamale etc. si daca iti place sa faci mobila in 6 luni o sa fi calificat si in tot acest timp o sa fi platit, pentru inceput cu 1.600 – 1.900 ron in mana . Daca se sta peste program se platesc orele suplimentare.
Poate tamplar suna prea banal pentru tine dar iti garantez ca e un castig pentru toata viata, un tamplar bun poate sa castige peste 1000 euro. Si la o adica putem sa-i zicem „the furniture maker” ca sa de-a mai bine in social media.
Aplica numai daca crezi ca ai cu adevarat chemare pentru aceasta meserie si daca te vezi in acest domeniu si peste 5 ani.
Vino sa-ti prezentam Soemy si sa vedem impreuna cat de bine te potrivesti echipei.

Avem o hala aerisita, nu e sufocanta vara pentru ca e inalta si are o buna ventilatie, o baie confortabila cu dus, un spatiu pentru tine si echipa unde sa iei masa si sa-ti pastrezi in conditii bune lucrurile personale. Si suntem in curtea Faur la o aruncatura de bat de metrou

Conditii pentru ucenici
– absolvirea invatamantului minim obligatoriu sau a unei scoli profesionale dupa anul 2012
– citirea si interpretarea unui desen tehnic
– disponibilitatea la program prelungit, cand situatia o cere
– dorinta de a munci responsabil
– capacitati de comunicare si dorinta de invatare si perfectionare
– permisul de conducere reprezinta un avantaj

Salariu net ucenic: 1600 – 1900 lei; in functie de abilitati

cu prietenie,
Camen Vornicu, manager executiv

0758.074.005

PS. Imagini din fabrica noastra gasesti aici!

https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-tamplar

Link-uri rapide

Manager, Carmen Vornicu