3 thoughts on “Impresii clienti

 1. Alex Velea Reply

  “Intotdeauna sunt bucuros cand sunt solicitat sa ma implic in activitati prin care se da o sansa unor oameni mai putin norocosi, dar foarte sufletisti. De asemenea mi se pare interesanta si ideea de a face mobila pentru copii la sfatul psihologului, mai ales ca ma gandesc ca in viitorul apropiat o sa am si eu nevoie, pentru Dominic.”
  http://www.crazyradio.ro/alex-velea-si-giulia-sustin-conceptul-inedit-soemy-mobilier-facut-dupa-personalitatea-copilului-tau-6782.html

 2. Mihai Dinita Reply

   

  De la primul centimetru masurat pana la ultimul nit batut, n-au trecut mai mult de 48 de ore. Echipa de implementare SOEMY s-a miscat cu spor si talent si, astfel, m-am ales cu sifonierul perfect (perfect incapator si perfect integrat) in camera: sertare, polite, suporturi de umerase .. au intuit mult mai bine decat mine ce mi-e potrivit. O sa-mi ia mai mult sa aranjez lucrurile .. sau poate ma ajuta tot ei?! Revenim :)

 3. Ramona Ungureanu Reply

   

  Mă declar un client mulțumit. Promptitudinea de care această echipă a dat dovadă și nu în ultimul rând rezultatul final, au contribuit la transformarea unui spațiu aparent inutil, într-un spațiu funcțional.
  Recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *